Házhozszállítás

Házhozszállítást egész Magyarország területére vállalunk.

  1. Webáruházunk igyekszik termékeit a legjobb áron kínálni, valamint szolgáltatatásaival a vevők igényeit maximálisan kielégíteni.
  2. A rendelt termékek esetén –  raktáron lévő terméket Dunaújvárosba a következő munkanap, míg más településekre legkésőbb 2-5 napon belül kiszállítjuk.
  3. Termékeink árinak kialakításakor figyelmünk az alacsony haszon melletti kedvező árra öszpontosul, ezzel biztosítva a piaci helyzetben a maximális kedvezményt vevőink felé. Termékeink árazásakor szállítási költségeket soha nem kalkuláljuk bele a vételárba.
  4. Ha több terméket rendel egyszerre, kérjük tüntesse fel a megjegyzés rovatban, hogy akkor veszi át, amikor az összes termék beérkezett, vagy a raktáron levőket esetleg már azonnal átvenné.

Köszönjük, hogy továbbra is minket választ!

A csomag házhozszállításának pontos árát rendszerünk minden esetben kijelzi a vásárlás folyamán!

Kézbesítés

Sikertelen kézbesítés esetén a megbízott futárszolgálat telefonos kapcsolatfelvételt kísérel meg.

Amennyiben ez nem sikerül, a megrendelésben megadott címen értesítést hagy, és díjmentesen megpróbálja a terméket a következő munkanapok során ismét díjmentesen kiszállítani!

Átvétel házhozszállítás esetén

Amennyiben termékéhez nem talált garancialevelet, ne aggódjon, haladéktalanul keresse fel üzletünket! Bizonyos termékcsoportoknál a cégünk által kiállított számla egyben a garancialevél is. A hatályos jogszabályok szerint jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

Amennyiben a fuvarlevél, majd a számla rendelkezésre áll üzletünk kötelessége kifogásával foglalkozni.